A fost odata ca niciodata un spatiu mare si fara personalitate! Apoi am venit noi: Alexandra, Simona, Andreea si i-am dat viata! Vino in cel mai deschis, frumos si mare magazin Orange din Dej! Aici vei putea sa stai linistit, sa citesti oferte sau pliante intr-o atmosfera prietenoasa si calda! Vei putea sa te consulti si sa gasesti cele mai bune solutii pentru tine! Dorintele tale de comunicare vor gasi cele mai bune metode de a devenii realitati!! Vei putea apela oricand la consultantii nostri pentru orice informatie! Creeaza-ti o legatura profesionala cu consultantii nostri si vei evita orice neplaceri! Informatia pentru tine va fii la un apel distanta! Te asteptam sa cream povestea ta in comunicatii impreuna! Unde suntem noi? Vis-a-vis de statia de autobuz Big!

FOCUS DEJ

In inima orasului Gherla, singurul oras din Romania care care a fost construit in secolul XVIII, si a carui plan initial s-a pastrat, gasiti Magazinul Focus GSM Gherla. Suntem aici pentru dumneavostra cu cele mai noi oferte, cu informatii corecte , cu cele mai bune sfaturi ca sa puteti alege ceea ce va doriti si ceea ce este perfect pentru dumneavoastra! Doriti un telefon? Doriti un televizor? Doriti o oferta mai buna de servicii mobile si fixe? Doriti pur si simplu un sfat? Nu ezitati sa ne contactati! Focusul nostru este sa venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra! Alege libertatea de a stii, de a fii informat!

FOCUS GHERLA

Exista in istoricul Oras Cluj –Napoca o multitudine de magazine cu oferte de servicii de telecomunicatii! Printre ele, in incinta magazinului Hipermarket Cora se afla si magazinul nostru Orange Store Cora! Poate fii departe ca locatie dar cu siguranta va fii aproape de dorintele dumneavoastra! O mana de oameni tineri si entuziasti va asteapta pentru a va introduce in lumea ofertelor de telefonie mobile si fixa, de televiziune si internet, de posibilitati de creditare. De ce noi? Pentru ca vrem sa stiti ca o oferta buna este o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra! Pentru ca vrem sa va ascultam dorintele si sa va consiliem in alegerea dumneavoastra! Pentru ca vrem sa va respectam libertatea de a alege! Ne straduim si ne dorim sa fim acolo pentru dumneavoastra! Alege libertatea de a stii, de a fii informat!

FOCUS CORA

Din tinutul Tiblesului, de-a lungul raului Lapus am gasit popas si gazduire si in Localitatea Lapus!
Aici ne gasiti in centrul istoric, fiind singurul magazin de acest fel din zona! Acolo cu drag va asteapta in fiecare zi reprezentantii nostrii, doua fete frumoase si dragute foc, care isi doresc sa vina in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune sfaturi si  sa va ghideze printre multele oferte existente in telecomunicatii! Alegeti cele mai bune solutii de telecomunicatii, cele mai noi si frumoase telefoane, televizoare, gadgeturi si cele mai bune metode de plata !
Suntem aici pentru dumneavoastra pentru a va informa de promotii, de premii, de toate beneficiile pe care le puteti obtine! Alege libertatea de a stii, de a fii informat!

FOCUS LAPUS

Parte a Cetatii de Piatra, Somcuta Mare, frumosul orasel din Maramures ne gazduieste si pe noi. Este singurul magazin de acest fel din oras, deschis special pentru dumneavoastra. Acolo cu drag va asteapta in fiecare zi reprezentanta noastra, care isi doreste sa vina in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune sfaturi si sa va ghideze printre multele oferte existente in telecomunicatii! Alegeti cele mai bune solutii de telecomunicatii, cele mai noi si frumoase telefoane, televizoare, gadgeturi si cele mai bune metode de plata ! Alege libertatea de a stii, de a fii informat! Suntem aici pentru dumneavoastra pentru a va informa de promotii, de premii, de toate beneficiile pe care le puteti obtine!

FOCUS SOMCUTA

La nord est de frumosii Apuseni, contruit pe vatra vechii asezari dacice Crisium, se afla Oraselul Huedin! In inima orasului, gasiti si un frumos magazin Orange! A fost facut special pentru dumneavoastra fiind singurul magazin de acest fel din zona! Acolo cu drag va asteapta in fiecare zi reprezentantii nostrii, trei fete frumoase si dragute foc, care isi doresc sa vina in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune sfaturi si sa va ghideze printre multele oferte existente in telecomunicatii! Alegeti cele mai bune solutii de telecomunicatii, cele mai noi si frumoase telefoane, televizoare, gadgeturi si cele mai bune metode de plata ! Suntem aici pentru dumneavoastra pentru a va informa de promotii, de premii, de toate beneficiile pe care le puteti obtine!

FOCUS HUEDIN